Uusi yritys.. Raivostuttavaa kun saa melkein koko postauksen kirjoitettua ja sitten kaikki häviää kuin tuhka tuuleen!! No, eipä voi mitään.. Aamulla vietiin eskarin opelle ja lastenhoitajalle kahvipöytään tämä kakku. Ei haluttu muistaa millään krääsällä, ja kun siitä on niin piiiitkä aika kun viimeksi on päässyt kakun tekoon, oli valinta itselle melko selvä, ja eskarilaisillekin mieluinen ajatus.. :) 
 





Pohja:
4 munan sokerikakkupohja
Täyte: Vadelma-valkosuklaamousse
Kakun pinnalle: sokerikreemi
Koristeet & päällinen: sokerimassaa, sokerihelmiä + suklaata

Vadelma-valkosuklaamousse

3 liivatetta
2 1/2 dl Flora Vispiä
200 g Sunnuntai vaniljaa
3 dl vadelmahilloa
1/2 dl sokeria
130 g valkosuklaata
tilkka vettä

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. Sulata tai rouhi valkosuklaa. Vaahdota Flora Vispi. Sekoita vaahdon joukkoon sunnuntai vanilja, vadelmahillo, sokeri ja sulatettu tai rouhittu valkosuklaa. Sekoita hyvin. Kiehauta tilkka vettä ja liota liivatteet siihen. Kaada liivateneste ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen. Täytettä tuli reilu kerros kahteen väliin. Kolmeenkin väliin riittäisi hyvin.

Sokerikreemi

125 g pehmeää voita
1/2 tl vaniljasokeria
4 dl tomusokeria
1 rkl vettä

Pehmennä voi sähkövatkaimella. Lisää joukkoon vaniljasokeri ja tomusokeri pienissä erissä. Vatkaa tasaiseksi. Lisää vesi ja vatkaa vielä hetki. Sokerikreemi tulee kakun pinnalle sokerimassakuorrutuksen alle. Sokerikreemin ohje on peräisin Kinuskikissalta.