Tätä moussea olen aikaisemmin tehnyt täytekakun väliin. Viime vuonna äitienpäivänä kun olin töissä, mieheni oli silläaikaa tehnyt lasten kanssa äitienpäiväkakun ja väleihin tätä moussea. :) Nyt halusin tehdä tästä hyydykekakun, ja hyvää se oli näinkin. En muista mistä olen sen alkujaan löytänyt, jostakin blogista kopsinut kansiooni, mutta jäänyt jälleen laittamatta ylös, että mistä..

pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia
 
täyte:
3 dl vispikermaa (laitoin 2,5 dl Flora Vispiä)
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
2 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim. monitoimikoneessa. Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut. Sekoita tasaiseksi. Kiehauta tilkka vettä. Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.