Tää viikko on mulla viimeinen lähes vapaa viikko töistä, sitten aloitan työt 100%:sesti. Niinpä lähdin lasten kanssa alkuviikosta mummulassa käymään kun mahdollisuus tarjoutui. Siellä olikin porukalla sopivasti syysloma, ja pikkusiskoni täytti vuosia (14). Oli mukava pitkästä aikaa kävästä ja ennen kaikkea päästä kakku-puuhiin.. ;) Pohjan tein jo kotona valmiiksi, täyttäminen ja päällystäminen hoitui paikanpäällä. Jokin aika sitten ostin pari uutta tyllaa, ja niitä piti sitten tähän koittaa. Ihmeen hyvin onnistui tuokin röyhelö näin ensimmäisellä kerralla. Pohja on 6 munan pohja, kostutus vaniljamaidolla, täytteenä Chocomum-blogista löytynyt mustikkamousse ja pursotukset valkoista sekä violetiksi värjättyä Flora Vispiä. Päällinen marsipaania jolle maalattu hevonen elintarvikevärillä, kukat jotain vanhoja, kaapin kätköistä löytyneitä marsipaani-kukkia.

Mustikkamousse
 
300 g mustikoita
5 liivatelehteä
2 1/2 dl Flora Vispiä
2 dl maitorahkaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
 
Laita liivatteen likoamaan runsaaseen kylmään veteen (5 min). Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon maitorahka, tuorejuusto ja sokerit. Kiehauta pieni tilkka vettä ja liota liivatteet siihen. Kaada liivateneste ohuena nauhana kerma-rahka-tuorejuustoseokseen. Lisää lopuksi mustikat.

                                 ONNEA VIELÄ LILLA! :)