Sly 12 - paketin mukana sain uudenlaisen ohjeen mokkapaloihin. Sitähän piti heti tietenkin kokeilla.. Ihan hyvää se oli, mutta tekisin silti hiukan muutoksia seuraavalla kerralla.. :) Pohjaan tuli maitoa (ohjeessa ei muuten ollut määrää, mutta sovelsin vanhasta ohjeesta..), mutta korvaisin sen seuraavalla kerralla appelsiinimehulla. Lisäksi kuorrutteeseen en laittaisi lainkaan vettä, vaan laittaisin pelkästään appelsiinimehua. Sitruspuserrin onkin seuraava hankintani sitten joskus, kun muistan.. :)  Puolet paloista koristelin Tutti Frutti cruch:illa ja puolet sulatetulla suklaalla + appelsiinin makuisilla kakunkoristeilla.
 
 
Appelsiini-mokkapalat (pellillinen)
 
 
pohja:
4 kananmunaa
3 1/2 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1/2 dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
150 g margariinia
1 1/2 dl maitoa (tai appelsiinimehua)
1 appelsiinin raastettu kuori
 
kuorrute:
300-400 g tomusokeria
4-5 rkl vettä
appelsiinimehua
oranssia elintarvikeväriä
 
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet, sulatettu margariini, maito ja kuoriraaste. Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle ja paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.
 
Sekoita kulhossa tomusokeri + vesi, mausta mehulla ja värjää. Levitä lämpimän pohjan päälle ja koristele.