Tämän hyytelökakun ensimmäinen versio ei oikein onnistunut. Sulatin pohjan päälle koko levyllisen suklaata, ja siitä tulikin melkoisen kova.. Vahingosta viisastuneena, tässä versiossa on käytetty vain muutama pala siihen, ja loppu levystä on sekoitettu hyytelön sekaan.. :) Sokeria lisäsin vain vähän, ja siitä tulikin aika sopivaa. Valkosuklaan tilalle voisi aivan hyvin laittaa myös tummaa suklaata.. Ohje on omaa käsialaa, vaikka vastaavia varmasti löytyy.. 

Pohja
300 g Jaffa keksejä (appelsiinin makuisia)
50 g margariinia
 
Täyte
2 appelsiinia
2 1/2 dl Flora Vispiä
200 g Valio Viola appelsiinituorejuustoa
130 g Panda valkosuklaata
1/2 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
5 liivatelehteä
1/2 dl appelsiinimehua

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Aja Jaffa-keksit monitoimikoneella tai tehosekoittimella murusiksi, lisää sulatettu margariini joukkoon ja sekoita tasaiseksi massaksi. Painele seos halkaisijaltaan noin 23 cm irtopohjavuoan pohjalle. Sulata valkosuklaasta noin 6 palaa ja kaada pohjan päälle. Levitä esim. pullasudilla. Laita vuoka jääkaappiin että suklaa jähmettyy.

Kuori ja paloittele appelsiini valmiiksi. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Vatkaa kerma. Sekoita kerman joukkoon appelsiinituorejuusto, loput suklaalevystä sulatettuna sekä sokerit.

Kiehauta appelsiinimehu. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja liota liivatteet mehuun. Kaada liivateseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen kerma-tuorejuustoseoksen joukkoon.

Lisää lopuksi appelsiininpalat varovasti käännellen joukkoon.

Anna hyytyä jääkaapissa yön yli.