Olin suunnitellut isänpäiväkakkuun jo sikarirulla-reunukset, ja laittavani päälle marsipaania.. Mutta sitten ei enää sytyttänyt, mitä muuta.. Kinuskikissan blogiin tuli sopivasti tätä pähkäillessä päivitys isänpäiväkakusta, jossa oli suklaalla painettu lapsen kädenjäljet kaulittavan kuorrutteen päälle.. Joten eikun ideaa "varastamaan".. :) Täyte oli taas päivänsankarin lempparia eli minttumoussea, jonka ohje löytyi Kyökkipiika Katilta. Sikarirullia olisi saanut olla toinenkin purkki, jouduin pienen pätkän reunasta tekemään pätkistä.. Kädenjälkiä painaessa en ollut tarpeeksi nopea, kun neiti kerkesi raapaista oikeaan reunaan iskän "Ä"n kohdille vielä vähän omia jälkiään.. :)
 
 
Pohjana 6 munan kaakaokakkupohja, kostutus vaniljamaidolla, reunukset sikarirullia, päällinen valmis marsipaanilevy, ja täytteenä kahdessa välissä minttumousse, yhdessä Flora Vanilla + Marianne Crush.
 
Minttumousse:
 
1 prk Flora Vispiä
125 g Mascarpone-juustoa
1/2 dl tomusokeria
50 g minttusuklaata
50 g Marianne Crushia (laitoin kyllä vähän enemmänkin)
 
Sulata suklaa mikrossa. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen Mascarpone ja tomusokeri. Lisää sulatettu suklaa ja Marianne Crush.