Tämä kakku oli myös kaksosten eilisille synttäreille, kuten edelliset voileipäkakut. Ufokakku oli toiveena, mutta se jäi nyt tällä kertaa erinäisten syiden vuoksi toteutettavaksi jollakin toisella kertaa.. Kakun päälle tulevaa kuvaa haettiin yhdessä tovi jos toinenkin; mikä olisi käynyt toiselle, ei käynyt toiselle, ja toisinpäin.. Lopulta etsin itse muutaman vaihtoehdon ja pojat valkkasi niistä sitten tämän pöllön. Ja tietenkään en taaskaan laittanut ylös mistä tämä kuva löytyi, mutta googlen kuvahaulla kuitenkin. Ensimmäistä kertaa kokeilin värjätä kerman kaakaojauheella, ja se onnistuikin yli odotusten.. Olin varautunut että yksi purkki kermaa menee luultavasti hukkaan, mutta eipä mennyt.. Kaakaojauhe jopa vähän jämäköitti kermaa ja oli siis hiukan helpommin pursotettavaa! Nytpä tiedän millä kuorrutan nuo pakkasessa odottavat muffinsit sitten kun niitä tarvitaan! :) Täytteenä on banaania ja pätkismoussea, jota olen ennenkin tehnyt.
 

 
Pohja 8 munan täytekakkupohja
Kostutus maidolla
Täyte 4 banaania ja pätkismousse
Kuorrutus 2 prk (5 dl) Flora Vispiä (toinen värjätty vihreäksi elintarvikevärillä, toinen ruskeaksi kaakaojauheella (n. 3 rkl) ja makeutettu sokerilla (1-2 rkl)
Koristeet elintarvikeväreillä maalattua sokerimassaa, marsipaania + vihreää värisokeria
 
Pätkismousse
4 liivatelehteä
2 1/2 dl Flora Vispiä
200 g Sunnuntai vaniljaa
2 rkl sokeria
200 g pätkiksiä
tilkka vettä
 
Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. Sulata pätkikset varovasti mikrossa. Vaahdota Flora Vispi, sekoita joukkoon sunnuntai vanilja, sokeri ja pätkikset. Kuumenna tilkka vettä, liota liivatteet siihen. Kaada liivateneste ohuena nauhana koko ajan huolellisesti sekoittaen täytteen joukkoon. Täyte riittää hyvin 2-3 väliin.