Piti testata uutta Confetin blogiarvonnasta saamaani silikonivuokaa. Tein sitä ennen munavoita, ja muistelin kennoon jääneen 2 kananmunaa, eli juuri sopivasti tähän tarkoitukseen.. No, muistini on hyvä, mutta valitettavan lyhyt.. :) Kun olin jo sotkenut kaikki aineet valmiiksi, huomasin että voihan nenä, ei niitä munia enää ollutkaan kuin yksi!! Siispä äkkiä googlettamaan millä sen puuttuvan voisi korvata.. Jääkaapissa sattui olemaan aprikoosi-marmeladin loppu, joten sitä tilalle.. En tiedä, johtuiko tästä vai mistä, mutta kakku otti hiukan kiinni vuokaan ja tietenkin repesi.. Otin kakun uunista juuri kun piti ampaista töihin, joten en ehtinyt jäähdytellä yhtään.. Samaisesta syystä maistelin vain niitä kiinni jääneitä rippeitä, mutta sen perusteella kakku oli todella hyvää. Töistä palatessa kakusta ei mitään ollut jäljellä! :) Tämä ensimmäinen kokeilu ei siis oikein onnistunut. Jos jollakulla on antaa vinkkejä silikonivuoan käytöstä, olisin tosi kiitollinen!
Kommentit